2009. január 28., szerda

Frissítés...


Én mindig magamra veszem a figyelmeztetést, hogy elhanyagoljuk ezt a blogot. Főleg azért, mert jogos. És miért van ez így? Nekem nem az a gondom, hogy nem lenne mit ideírni, elég gyakran készítek olyan ételeket, amelyek az én fogalmaim szerint teljesen alkalmasak súlycsökkentő, de legalábbis -megőrző étrendhez. Amit nem tudok eldönteni, hogy jó-e az, ha egy időben írom le a saját oldalamra és ide is. Valahogy ez nekem furcsa. Szerintem kellene legalább néhány nap – de inkább még több – eltolódás.
Nagyon örülnék, ha megtudnám, hogy erről másoknak mi a véleménye, hogyan is legyen?

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

szerintem írd csak be ide, éljen ez a blog is
rpanni

Dulmina írta...

Az tényleg elég fura, hogy egyszerre több helyen is megjelenjen szóról szóra ugyanaz. Akkor már inkább az időben eltolt taktika (amit legfeljebb a tartalom aktualitása korlátoz).

Személy szerint ahhoz azért ragaszkodom, hogy a "saját portámon" minden receptem meglegyen - hogy ha keresem, ne azon kelljen gondolkodnom előbb, hogy vajon hova is írtam.

Én is sok olyat készítek, ami ide is illene, de úgy érzem, rosszul venné ki magát, ha mindet be is másolnám. Akkor már inkább tematikus válogatásokban kellene utaznom (és már csak lelkesedést kellene szereznem ilyenek összeállításához :)

Agyból Buddha írta...

Szerintem az a pár nap már letelt...
Vagy elveszetettetek minden súlyt, és nincs mivel nyomkodni a billentyűket? Nálam van egy kis fölösleg... ki kéri?