A kelbimbót sokan nem szeretik, azoknak javasolom, hogy próbálják meg különböző formában elkészíteni, hátha mégis sikerül megkedvelni, hiszen azonkívül, hogy finom (szerintem), nagyon egészséges is.
Ebben a receptben majonéz és szalonna is szerepel, de annyira kevés, hogy nem kellene félni a hizlaló hatásától, de aki esetleg szigorúbb diétát tart, nyugodtan cserélje kevés olajra, ebben az esetben érdemes a csirkét kicsit erősebben fűszerezni.
3 megjegyzés:
A párom miatt főzök úgy "mindha diátás"lenne, viszont én is szeretem a kelbimbót és minden káposzta fajtát, mellé jól illik a csirkemell is. Néha mustárral készítem el, pikáns íze lesz.
Ugye, hogy jó?! Én is szeretem a mustáros ízesítést is... :)
Én a kelbimbót szeretők táborába tartozom, kedvelem húsok mellé garnírungnak, legutóbb sótlan mogyorót pirítottam mellé, látványnak is érdekes volt és finom.
Megjegyzés küldése