2009. január 28., szerda

Csirkemell és kelbimbó

A kelbimbót sokan nem szeretik, azoknak javasolom, hogy próbálják meg különböző formában elkészíteni, hátha mégis sikerül megkedvelni, hiszen azonkívül, hogy finom (szerintem), nagyon egészséges is.

Ebben a receptben majonéz és szalonna is szerepel, de annyira kevés, hogy nem kellene félni a hizlaló hatásától, de aki esetleg szigorúbb diétát tart, nyugodtan cserélje kevés olajra, ebben az esetben érdemes a csirkét kicsit erősebben fűszerezni.

3 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

A párom miatt főzök úgy "mindha diátás"lenne, viszont én is szeretem a kelbimbót és minden káposzta fajtát, mellé jól illik a csirkemell is. Néha mustárral készítem el, pikáns íze lesz.

BeckZsu írta...

Ugye, hogy jó?! Én is szeretem a mustáros ízesítést is... :)

Vicuska írta...

Én a kelbimbót szeretők táborába tartozom, kedvelem húsok mellé garnírungnak, legutóbb sótlan mogyorót pirítottam mellé, látványnak is érdekes volt és finom.