2008. augusztus 2., szombat

minden társbloggerek megjelenésére számítunk...

Hello Kedves Mindenki!

Örömmel és meghatódva értesítem a nagyérdeműt, hogy Lilahangya és Szazala személyében két kedves gasztroblogger is megtisztelt minket a Kreatív Blogger nevű vándordíjjal, amit ezúton is nagyon köszönök az összes társszerző nevében!

...és köszönöm a mamámnak, aki nélkül sohase sikerült volna...
és a menedzseremnek is "- Szeretlek Bill!"...
és végül kedves barátaim, drukkoljunk együtt a Világbékéért!* - hihihi...


A szabályok értelmében most fel kellene terjesztenem öt másik Kreatív Bloggert a díjra, hogy akadály nélkül vándorolhasson tova, de én cseppet sem érzem magam kompetensnek egy ilyen horderejű kérdés eldöntésében, tekintve hogy ez egy közösségi blog, úgyhogy mindenkit tisztelettel felkérek, hogy a kommentekben tessenek megtenni tétjeiket, és az első öt bloggernek, aki jelölve lészen, szeretettel elküldjük a díjazást :-)

----------

A rend kedvéért azért bekopizom ide a szabályokat is:

- kiteszem a logót a blogomba...- pipa
- belinkelem azt a személyt, akitől kaptam... - pipa
- megnevezek 5 blogot - belinkelem a blogokat... - mégnempipa
- üzenetet hagyok a kiválasztott személyeknek... - ezt majd elintézem


------------
*Ez persze csak vicc volt, viszont erről eszembe jutott egy poént amit nemrég olvastam valamelyik blogon, ahol a bloggerina épp egy esetleges közelgő háborúval kapcsolatban fejtette ki az aggodalmait, mire valaki bekommentelt neki, hogy csak gondoljon arra, hogy egy háborúban milyen könnyű fogyókúrázni :-D .... jó, kicsit morbid, de azért vicces

4 megjegyzés:

Dulmina írta...

Borzsit jelölöm, aki most ugyan egy kicsit szünetelteti a blogolást, de remélem, hamarosan visszatér. A Norbi fogyi oldala igazi hiánypótló kezdeményezés a témában, nemcsak összegyűjti a fogyis-egészséges recepteket különféle forrásokból, hanem rendszerezi is őket. Saját blogja pedig a Főzni jó!

Dulmina írta...

Fogyni vágyóknak szintén érdemes meglátogatni ötletekért a Horasz életmódot vált blogot. Az étrendtáblázat valami bámulatos!

Névtelen írta...

Kedves Dulmina!
Köszi szépen! Jól megleptél! Nem gondoltam, hogy valaki jelölni fog. Gondolom a díjat a Norbis oldalamra kaptam, oda fogom kirakni. Most megyek kitalálni kit is jelöljek...
Még egyszer köszi!
Borzsi

Cukroskata írta...

Én Gránátalmát
javaslom. Sok zöldség, sok hal, szép fotók.