2009. január 28., szerda

Csirkemell és kelbimbó

A kelbimbót sokan nem szeretik, azoknak javasolom, hogy próbálják meg különböző formában elkészíteni, hátha mégis sikerül megkedvelni, hiszen azonkívül, hogy finom (szerintem), nagyon egészséges is.

Ebben a receptben majonéz és szalonna is szerepel, de annyira kevés, hogy nem kellene félni a hizlaló hatásától, de aki esetleg szigorúbb diétát tart, nyugodtan cserélje kevés olajra, ebben az esetben érdemes a csirkét kicsit erősebben fűszerezni.

Frissítés...


Én mindig magamra veszem a figyelmeztetést, hogy elhanyagoljuk ezt a blogot. Főleg azért, mert jogos. És miért van ez így? Nekem nem az a gondom, hogy nem lenne mit ideírni, elég gyakran készítek olyan ételeket, amelyek az én fogalmaim szerint teljesen alkalmasak súlycsökkentő, de legalábbis -megőrző étrendhez. Amit nem tudok eldönteni, hogy jó-e az, ha egy időben írom le a saját oldalamra és ide is. Valahogy ez nekem furcsa. Szerintem kellene legalább néhány nap – de inkább még több – eltolódás.
Nagyon örülnék, ha megtudnám, hogy erről másoknak mi a véleménye, hogyan is legyen?